• Jobba hos oss

  Adtollo söker just nu:

   

  Adtollo Inside Story – få en inblick i hur det är att jobba hos oss

  I Adtollo magaZine intervjuar vi ibland våra medarbetare. Vill du ha en inblick i hur det är på Adtollos kontor? Då ska du läsa våra inside stories.

  Emma Giertz, Topocadsäljare och ekonomiassistent på Adtollo

  På Adtollo hör man ofta ett klingande skratt i korridoren och då vet man att Emma är på plats. Hon började på Adtollo för drygt ett år sedan och nu väntar nya utmaningar. När intervjun äger rum har Emma, förutom sin roll som ekonomiassistent, även börjat sin nya roll som Topocadsäljare.

  Läs hela artikeln

  Henrik Wessung, programutvecklare på Adtollo

  Möt Henrik Wessung, programutvecklare på Adtollo sedan 2002. Med sina 16 år på nacken är han den som arbetat på företaget längst av de anställda. Följ med när han berättar om det bästa med jobbet, hur företaget förändrats över tid och vad han tror kommer hända inom programutveckling i framtiden.

  Läs hela artikeln

   

  Nicklas Lundström, Topocadsäljare på Adtollo

  I varje nummer välkomnar vi våra läsare in genom dörrarna på Adtollo för att ge en inblick hur det är att arbeta här och hur vår vardag ser ut. Här kan du läsa om Nicklas Lundström, Topocadsäljare på Adtollo sedan 10 år tillbaka.

  Läs hela artiklen

   

  Elin Andersson, tidigare receptionist på Adtollo

  Har du ringt till oss på Adtollo är det stor chans att det är Elin du pratat med. Hon är vår receptionist sedan vintern 2015 och berättar här om hur hon hamnade på Adtollo, vad hon gör en vanlig dag på jobbet och ger även tips på vad du ska tänka på om du ringer till oss.

  Läs artikeln om Elin här

   

  Martin Lundman, programutvecklare på Adtollo

  Än en gång välkomnar vi våra läsare in genom dörrarna på Adtollo och berättar om hur vår vardag ser ut här på kontoret. Den här gången får vi träffa Martin Lundman som ger oss en inblick i sitt arbete som programutvecklare, hans tankar om kart- och entreprenadbranschen samt några matnyttiga tips inom hans favoritområde, datasäkerhet.

  Läs artikeln om Martin här

   

  Henrik Åkerlund, programutvecklare på Adtollo

  När nyhetskällor, intervjuar och skriver om personer inom kart- och entreprenadbranschen är det oftast grundarna, vd:n eller marknadschefer som de pratar med. Men bakom företag finns det flera nyckelroller som tillsammans får verksamheten att fungera.

  Läs artiklen om Henrik här