• Jobba hos oss

  Utsättare, se hit! Adtollo söker folk med din kompetens:

  Teknisk specialist inom mätning

  Som teknisk specialist stöttar du oss i vårt mål att skapa och förmedla en modern produkt i absolut framkant. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och nyfiken.

  Du är länken mellan våra kunder som använder vår programvara och våra utvecklare, för att tillsammans skapa en användarvänlig och smart produkt. I arbetet kommer du att stötta våra kunder med support, hålla i utbildningar och delta i säljsituationer.

  Du har en bakgrund inom mätning exempelvis i infrastrukturobjekt som väg, tunnel eller järnväg, där du jobbat några år med dessa uppgifter. Meriterande är en relevant utbildning, samt att du tidigare arbetat med Topocad.

  Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete med mycket eget ansvar. Som teknisk specialist ingår du i vårt team vars mål är att öka våra kunders kunskap om potentialen i Topocad, samt bidra med viktiga insikter till utvecklingsteamet. Placering är Stockholm.

  Vi på Adtollo är programvaruleverantörer för samhällsbyggare. Vi hjälper våra kunder med projekt-, ritnings- och dokumenthantering, beräkningsuppdrag inom CAD, mätning, och anläggningsprojektering. Vi är ett familjärt bolag med högt till tak där det är lätt att trivas, det syns på de höga betyg vi får i våra medarbetarundersökningar. Vi sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Ett par gånger om året åker vi på resor runtom i världen för konferenser och studiebesök, och utöver det har vi ett förmånligt pensionsavtal samt ett generöst friskvårdsbidrag.

  Vi hoppas att du vill bli en av oss. Välkommen att skicka in din ansökan!

  Skicka ansökan

  För frågor, kontakta Joakim Svantesson

   


   

  Adtollo Inside Story

  I Adtollo magaZine intervjuar vi ibland våra medarbetare. Vill du ha en inblick i hur det är på Adtollos kontor? Då ska du läsa våra inside stories.

  Emma Giertz, Topocadsäljare och ekonomiassistent på Adtollo

  På Adtollo hör man ofta ett klingande skratt i korridoren och då vet man att Emma är på plats. Hon började på Adtollo för drygt ett år sedan och nu väntar nya utmaningar. När intervjun äger rum har Emma, förutom sin roll som ekonomiassistent, även börjat sin nya roll som Topocadsäljare.

  Läs hela artikeln

  Henrik Wessung, programutvecklare på Adtollo

  Möt Henrik Wessung, programutvecklare på Adtollo sedan 2002. Med sina 16 år på nacken är han den som arbetat på företaget längst av de anställda. Följ med när han berättar om det bästa med jobbet, hur företaget förändrats över tid och vad han tror kommer hända inom programutveckling i framtiden.

  Läs hela artikeln

   

  Nicklas Lundström, Topocadsäljare på Adtollo

  I varje nummer välkomnar vi våra läsare in genom dörrarna på Adtollo för att ge en inblick hur det är att arbeta här och hur vår vardag ser ut. Här kan du läsa om Nicklas Lundström, Topocadsäljare på Adtollo sedan 10 år tillbaka.

  Läs hela artiklen

   

  Elin Andersson, tidigare receptionist på Adtollo

  Har du ringt till oss på Adtollo är det stor chans att det är Elin du pratat med. Hon är vår receptionist sedan vintern 2015 och berättar här om hur hon hamnade på Adtollo, vad hon gör en vanlig dag på jobbet och ger även tips på vad du ska tänka på om du ringer till oss.

  Läs artikeln om Elin här

   

  Martin Lundman, programutvecklare på Adtollo

  Än en gång välkomnar vi våra läsare in genom dörrarna på Adtollo och berättar om hur vår vardag ser ut här på kontoret. Den här gången får vi träffa Martin Lundman som ger oss en inblick i sitt arbete som programutvecklare, hans tankar om kart- och entreprenadbranschen samt några matnyttiga tips inom hans favoritområde, datasäkerhet.

  Läs artikeln om Martin här

   

  Henrik Åkerlund, programutvecklare på Adtollo

  När nyhetskällor, intervjuar och skriver om personer inom kart- och entreprenadbranschen är det oftast grundarna, vd:n eller marknadschefer som de pratar med. Men bakom företag finns det flera nyckelroller som tillsammans får verksamheten att fungera.

  Läs artiklen om Henrik här