• Jobba hos oss

  Vad roligt att du är intresserad av Adtollo! Vi är alltid intresserade av talanger. Just nu söker vi:

   

  Välkommen att skicka in ditt brev till ansokningar@adtollo.se.

  Rekryteringsfirmor undanbedes. 

   

  Adtollo Inside Story – få en inblick i hur det är att jobba hos oss

  I Adtollo magaZine intervjuar vi ibland våra medarbetare. Vill du ha en inblick i hur det är på Adtollos kontor? Då ska du läsa våra inside stories.

  Anders Nystrand, systemutvecklare på Adtollo

  Välkommen innanför dörrarna till vårt kontor och träffa Anders Nystrand, Topocadutvecklare sedan 2006. Här berättar han om en vanlig dag på
  jobbet, hur företaget förändrats under tid och om det nya kontoret på Hudiksvallsgatan.

  Läs hela artikeln

  John Sundin Lund, systemutvecklare på Adtollo

  Johns tips till den som söker jobb är att hitta en plats där det finns möjlighet att jobba kvar en längre tid. Där det finns utrymme att lära.
  – Det är vanligt att när man kommer direkt från universitetet så tror man att man kan allt. Det gör man inte, och därför är det bra att hitta ett företag där de som jobbat i 10, 20 eller kanske till och med 30 år har tid att hjälpa en och lära upp en. Det är mycket lättare att trivas där än att börja någonstans där de har förväntningar att det ska hända jättemycket direkt, och där ingen har tid att svara på dina frågor.

  Läs hela artikeln

  Fredrik Sundberg, produktspecialist på Adtollo

  Sedan drygt 12 år tillbaka har Fredrik jobbat med Topocad och är en av oss med bredast kunskap i programmet. Har du ringt till Adtollo och behövt support, gått en utbildning eller behövt hjälp med installationer i komplexa miljöer, så har du troligtvis varit i kontakt med Fredrik. Här på kontoret vet alla vilken plats som är hans vid fikabordet och om han inte tränar på lunchen kommer han garanterat föreslå att vi går till en indisk restaurang.

  Läs hela artikeln

   

  Jakob Samani, mätspecialist på Adtollo

  Du har säkert sett honom i någon av våra demofilmer eller pratat med honom om du ringt till Adtollo. Sedan i våras stöttar Jakob Samani vår supportavdelning på olika sätt och är även delaktig i utvecklingen av Topocads funktioner.

  Läs hela artikeln

  Emma Giertz, Topocadsäljare och ekonomiassistent på Adtollo

  På Adtollo hör man ofta ett klingande skratt i korridoren och då vet man att Emma är på plats. Hon började på Adtollo för drygt ett år sedan och nu väntar nya utmaningar. När intervjun äger rum har Emma, förutom sin roll som ekonomiassistent, även börjat sin nya roll som Topocadsäljare.

  Läs hela artikeln

  Henrik Wessung, programutvecklare på Adtollo

  Möt Henrik Wessung, programutvecklare på Adtollo sedan 2002. Med sina 16 år på nacken är han den som arbetat på företaget längst av de anställda. Följ med när han berättar om det bästa med jobbet, hur företaget förändrats över tid och vad han tror kommer hända inom programutveckling i framtiden.

  Läs hela artikeln

  Martin Lundman, programutvecklare på Adtollo

  Än en gång välkomnar vi våra läsare in genom dörrarna på Adtollo och berättar om hur vår vardag ser ut här på kontoret. Den här gången får vi träffa Martin Lundman som ger oss en inblick i sitt arbete som programutvecklare, hans tankar om kart- och entreprenadbranschen samt några matnyttiga tips inom hans favoritområde, datasäkerhet.

  Läs artikeln om Martin här

   

  Henrik Åkerlund, programutvecklare på Adtollo

  När nyhetskällor, intervjuar och skriver om personer inom kart- och entreprenadbranschen är det oftast grundarna, vd:n eller marknadschefer som de pratar med. Men bakom företag finns det flera nyckelroller som tillsammans får verksamheten att fungera.

  Läs artiklen om Henrik här