Skip to main content

Om oss

Välkommen till Adtollo!

Hos oss på Adtollo är du mer än bara en kund eller kollega – du är en del av familjen.

Sedan 1993 har vi haft en tydlig vision: att vara det självklara valet i Sverige för dig som jobbar med allt från mätningar på kommunen till datasamordning på ett framstående konsultbolag. Med vår djupa förståelse för svensk standard och nästan tre decennier av erfarenhet inom programutveckling, är vi här för att erbjuda dig framtidssäkra system för projekt-, ritnings- och dokumenthantering, samt beräkningsuppdrag inom CAD, mätning och anläggningsprojektering.

Vårt långa engagemang i branschen har inte bara gett oss en ovärderlig erfarenhet, utan också skapat en trogen kundkrets som inkluderar några av de mest respekterade namnen i branschen, som Trafikverket, Lantmäteriet, NCC, WSP, och Metria, samt många kommuner över hela Sverige. Läs gärna om våra kunders projekt här.

 

Vår verksamhet bygger på hörnstenarna:

Trygghet
För att bygga en bra relation krävs trygghet och tillit. Vi tror att trygghet och nära support är basen för långsiktiga kundrelationer i en bransch som ständigt utvecklas.

Kompetens
Adtollo är kunskapsföretaget som alltid följer utvecklingen och bevakar nya tekniker och standarder. Vår kompetens tillsammans med våra kunders expertis blir grunden för vidare systemutveckling.

Effektivitet
Ett effektivt program är roligare att jobba i och frigör tid för våra användare. Ett program kan vara omfattande och mångsidigt men samtidigt lätthanterligt och användarvänligt. Vi eftersträvar alltid att göra våra program mer effektiva i alla led.

Vill du få information om våra produktnyheter och evenemang?

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Obligatoriskt