Skip to main content

Konsulttjänster

Testa våra produkter tillsammans med oss! Att utvärdera en produkt är inte lätt, det krävs inställningar och utbildning. Det är lätt att kasta bort sin tid på tester som inte ger något.

Tillsammans med oss planerar vi testerna och utbildar dig och dina kollegor för att ni skall kunna genomföra relevanta tester. Vi konfigurerar, Topocad och Chaos Desktop är kompetenta program som hjälper er i ert dagliga arbete.

Läs mer

jakob-500

Beräkningstjänster

Vi kan hjälpa dig med olika typer av tjänster inom beräkning, bland annat:

  • Sektionsmallar: Vi hjälper dig att göra sektionsmallar
  • Nätutjämning: Vi kan göra en nätutjämning för byggnät eller analys på precisionsavvägning. Då får vi ut rapporter och redovisning.
  • Mängdberäkning, vi hjälper dig att mängdberäkna med dina modeller.
amanda-500-281

Kartering av er primärkarta

Vi kan hjälpa dig och dina kollegor på kommunen att skapa primärkartor genom stereokartering från flygbilder. Det ger noggranna och detaljerade kartor för olika ändamål som exempelvis grundkartor för detaljplaner.

  • Nyproduktion av primärkarta: Vi samlar in era högupplösta flygbilder och använder EspaCity för att skapa exakta kartor från grunden, med noggrann kvalitetskontroll för högsta standard.
  • Uppdatering av primärkarta: Vi uppdaterar befintliga kartor utifrån era senaste flygbilder för att säkerställa att informationen är aktuell, vilket stöder era planerings- och byggprojekt.
emma-fredrik-500

Övriga konsulttjänster

Vi kan även hjälpa dig med:

  • konfigurationer
  • kodtabeller
  • systemfiler
  • installationer
  • skapa mallar

Kontakta oss så berättar vi mer!

Hör av dig så lägger vi upp en plan hur vi kan hjälpa dig med våra system.

Så tycker våra kunder

Topocad BAL, anpassad konsultation 3 h

”Vi hade ett mycket lärorikt och trevligt möte. Vi inledde med att gå igenom några funderingar som vi snabbt fick hjälp med att lösa. Detta ledde oss in på andra diskussioner där Jenny delade med sig av praktiska tips och råd som kommer att vara till stor nytta i vårt fortsatta arbete med Topocad. Det var en avslappnad träff där alla frågor var välkomna och efteråt kände vi oss flera snäpp vassare inom BAL-området. Dessutom ger det trygghet att ha en personlig kontakt för framtida frågor.”

Fredrik Karlsson, GIS- kartingenjör/GIS, Älvdalens kommun

Vill du få information om våra produktnyheter och evenemang?

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Obligatoriskt