Skip to main content

Chaos Desktop står för modern och effektiv dokument- och ritningshantering

Stressigt i projekten vid leverans? Med Chaos Desktop levererar du rätt data i rätt tid. Detta verktyg förenklar dokument- och ritningshanteringen, vilket gör det smidigare att förbereda ditt leveransunderlag. Många av dess funktioner är designade för att höja effektiviteten i dina projekt:

  • Sökning – Hitta rätt filer snabbare
  • Leverera filer till projektplats – Metadata följer med dokumenten
  • Utskrift och konvertering – Skriv ut DWG-filer, utan att använda AutoCAD, och konvertera till PDF
  • Skapa förteckningar – Skapas automatiskt i Word

Inom vilket område verkar du?

Våra lösningar för dokumenthantering är anpassade för olika områden:

Hanterar du stora mängder dokument och ritningar inom fastighetsförvaltning? Då vet du hur viktigt det är med en genomtänkt dokumenthantering. Vår lösning är byggd för fastighetsförvaltarens behov när det kommer till dokumenthantering. Den används framför allt av förvaltare av offentliga miljöer som skolor, kontor och särskilda boenden.

Vår lösning för dokument- och ritningshantering och har funktioner anpassade för dig som arbetar som teknisk konsult. Låt oss här presentera ett antal smarta funktioner som hjälper dig att spara tid och öka effektiviteten och kvaliteten i dina projekt.

Arbetar du som teknisk konsult eller liknande inom medelstora eller större infrastrukturprojekt? Då vet du hur viktigt det är med en genomtänkt dokumenthantering. En strukturerad dokumenthantering ger fördelar såsom ökad produktivitet och effektivitet i organisationen, minskad stress vid sökandet av dokument samt säkerställande av krav på säkerhet och behörigheter.

Våra system är utvecklade i nära kontakt med branschen och med rätt förståelse för vilken typ av behov som finns inom området för dokument- och ritningshantering. Oavsett om ni är en totalentreprenad eller inte, så kan vi stödja flödet med fil- och metadatahantering.

Vad säger våra användare?

"Vi letade efter ett system för att hantera metadata och fann det i Chaos Desktop"

Gabriel Kvarzell
Maringeotekniker på ELU

ELU är inblandade i gedigna byggprojekt som Nya Slussen i Stockholm och Södertälje Sluss och Kanal där dokumenthantering kan bli en verklig utmaning. Det var just behovet av ett smart filhanteringssystem som ledde till samarbetet med Adtollo och Chaos Desktop.

Boka en demo så berättar vi mer!

Boka en demo med oss så kan vi tillsammans komma fram till hur Chaos Desktop kan hjälpa er verksamhet till mer effektiv dokumenthantering.

  • Välj en tid som passar dig
  • Du får en övergripande demo av systemet
  • Du får chansen att ställa frågor och berätta om dina specifika behov

Vill du få information om våra produktnyheter och evenemang?

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Obligatoriskt