Skip to main content

Nu kommer Chaos Desktop version 12!

cd-12-4

Vi släpper nu en ny version av Chaos Desktop, fullspäckad med spännande nyheter och förbättringar som kommer att göra ditt arbete både enklare och mer effektivt. Låt oss kika på vad som är nytt!

64-bitarsversion med bättre prestanda

Chaos Desktops Office-tillägg blev 64-bitars redan med version 11.1 som vi lanserade förra hösten. 64-bitarsversionen av Chaos Desktop har bättre prestanda och möjlighet att nyttja större mängder minne. Det kommer att hjälpa er som hanterar stora mängder filer och data, till exempel vid synkronisering till Congeria och Sharepoint och vid export av valv i Congeria.

Automatiska ritningsförteckningar med hyperlänkar

En annan ny funktion är att våra automatiska ritningsförteckningar i Word nu skapas med hyperlänkar. Det innebär att du enkelt och snabbt kan hoppa till önskade filer direkt från förteckningen – ett enkelt klick är allt som behövs.

Avancerad schemaläggning för ”nattarbete”

Med version 12 introducerar vi också utökad funktionalitet för schemaläggning. Låt datorn sköta plotterarbetet över natten eller schemalägg regelbundna batchuppgifter för att automatisera och effektivisera era processer. Allt som kan utföras i batch kan nu schemaläggas, oavsett om det gäller dokumentsamlingar, mappar eller specifika filer.

Prestandaförbättringar för SharePoint-användare

Du som använder SharePoint i kombination med Chaos Desktop kommer att uppleva märkbara prestandaförbättringar. Dessa förbättringar gör att du kan arbeta snabbare och mer sömlöst än någonsin tidigare.

 

 

Vill du få information om våra produktnyheter och evenemang?

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Obligatoriskt