Skip to main content

Träffa oss på Kartdagarna i Helsingborg!

Hej alla kartentusiaster!

Det är med stor glädje och entusiasm som vi på Adtollo vill bjuda in er till Kartdagarna i Helsingborg den 18-20 april. Som en av de ledande aktörerna inom branschen är vi stolta över att få visa upp det senaste och mest innovativa inom Topocad, vårt högpresterande programvara för geodata- och mätningsteknik.

Vårt team av experter kommer att vara på plats för att prata om de senaste framstegen inom teknik och branschutveckling. Vi kommer även att hålla föredrag om detaljplaner och BAL, vilket är en utmärkt möjlighet för dig att få insikt i hur vi arbetar för att hjälpa företag och organisationer att effektivisera sin verksamhet.

Kartdagarna är en fantastisk möjlighet att nätverka med likasinnade och få en bättre förståelse för de senaste trenderna och innovationerna inom kartografi och geodata. Så, om du är intresserad av att lära dig mer om Topocad & TopoDirekt och de senaste teknikerna inom branschen, tveka inte att besöka vår monter på Kartdagarna.

Missa inte heller våra föredrag: 

Detaljplaner så som Boverket vill ha dem

Hur ska vi hinna? Både nya och befintliga detaljplaner ska nu digitaliseras. Vi önskar friheten i att kunna skissa fritt samtidigt som vi vill ha tryggheten i att alla gör på samma vis och att det blir rätt. Vi behöver på ett modernt sätt och få allt att gå ihop!

Full integration med Lantmäteriet

Först var det Byggnad, sen Adress, därefter Lägenhet. Där stannar många med BAL. Se vad du kan göra med BAL men framförallt fokuserar vi på de övriga tjänsterna inom området, Brister och Ärenden. Kan man nu löpa LINAn ut? Det anser vi. Kom och lyssna på oss när vi berättar hur det går till.

Vill du få information om våra produktnyheter och evenemang?

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Obligatoriskt