Skip to main content

Samarbete mellan Adtollo och SWG erbjuder kraftfull lösning för hantering av data från projekt till förvaltning

adtollo-swg2-770x300

Tillsammans erbjuder nu Adtollo och SWG (Service Works Global Nordic, tidigare Symetri FM) marknaden en kraftfull lösning för hantering av originalfiler såsom DWG, Revit, ArchiCAD med hjälp av produkterna Congeria och Chaos desktop.

Nu kan vi gemensamt med SWG erbjuda marknaden en produktportfölj som på riktigt tar med sig data från projekt till förvaltning, säger Tommy Axelsten Stjärngren, kundansvarig på Adtollo.

Redan idag kör ett 10-tal fastighetsägare denna lösning. Vi ser en stor potential för de kunder som hanterar sitt originalarkiv inhouse som nu får en enklare och mer modern lösning, säger Dan Olandersson, försäljningschef SWG Nordic.

Originalarkivslösningen som innefattar produkterna Congeria och Chaos desktop, utvecklade av Adtollo, ingår nu i SWG:s produktportfölj. Systemen riktar sig till alla som arbetar med ritningar och dokument inom byggbranschen. Congeria är webbaserat och Chaos desktop installeras på din dator och tillsammans skapar de en kraftfull lösning för effektiv dokumenthantering som hanterar filer på ett modernt sätt, utan att förlora viktiga data på vägen. I systemen kan man enkelt skapa och uppdatera ritningsstämplar, checka in och ut dokument, arbeta med metadata, versionshantering och skapa grupper med olika behörigheter.

Adtollo och SWG är båda delar av koncernen Addnode Group, vilket ger trygghet när det gäller långsiktig produktutveckling.

 

Vill du få information om våra produktnyheter och evenemang?

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Obligatoriskt