• Träffa oss på Kartdagarna i Helsingborg!

  Adtollo ställer ut på Kartdagarna 2023 i Helsingborg den 18-20 april – träffa oss där!

  Hej alla kartentusiaster!

  Det är med stor glädje och entusiasm som vi på Adtollo vill bjuda in er till Kartdagarna i Helsingborg den 18-20 april. Som en av de ledande aktörerna inom branschen är vi stolta över att få visa upp det senaste och mest innovativa inom Topocad, vårt högpresterande programvara för geodata- och mätningsteknik.

  Vårt team av experter kommer att vara på plats för att prata om de senaste framstegen inom teknik och branschutveckling. Vi kommer även att hålla föredrag om detaljplaner och BAL, vilket är en utmärkt möjlighet för dig att få insikt i hur vi arbetar för att hjälpa företag och organisationer att effektivisera sin verksamhet.

  Kartdagarna är en fantastisk möjlighet att nätverka med likasinnade och få en bättre förståelse för de senaste trenderna och innovationerna inom kartografi och geodata. Så, om du är intresserad av att lära dig mer om Topocad & TopoDirekt och de senaste teknikerna inom branschen, tveka inte att besöka vår monter på Kartdagarna.

  Vi ser fram emot att träffa er där!

  Missa inte heller våra föredrag: 

  Detaljplaner så som Boverket vill ha dem

  Hur ska vi hinna? Både nya och befintliga detaljplaner ska nu digitaliseras. Vi önskar friheten i att kunna skissa fritt samtidigt som vi vill ha tryggheten i att alla gör på samma vis och att det blir rätt. Vi behöver på ett modernt sätt och få allt att gå ihop!

  Full integration med Lantmäteriet

  Först var det Byggnad, sen Adress, därefter Lägenhet. Där stannar många med BAL. Se vad du kan göra med BAL men framförallt fokuserar vi på de övriga tjänsterna inom området, Brister och Ärenden. Kan man nu löpa LINAn ut? Det anser vi. Kom och lyssna på oss när vi berättar hur det går till.

   

 • Fler nyheter

 • Välkommen på BAL-workshop!

  Jobbar du med BAL och vill lära dig mer om alla fantastiska tips som visades under förra fredagsfrallan? Vi förstår det!

  Välkommen på BAL-workshop: 31 mars kl. 09:00-11:00 fullbokad 5 april kl. 09:00-11:00 platser kvar  Workshopen hålls digitalt av Jenny Sundbergh och fokuserar på följande: Vi går igenom ett arbetsflöde i BAL, från mätdata till färdiga byggnader, adresser och lägenheter som synkroni...

  Läs mer
 • Webbvisning: Tjuvkika på Chaos Desktop 11!

  Välkommen på webbvisning den 10 mars kl. 09:00-10:00 då vi visar nyheterna i Chaos Desktop 11.

  Två stora saker är uppdaterade inför releasen av Chaos Desktop 11:

  Licenshanteringen Ökad prestanda (kärnan i Chaos Desktop)

  Vi har också en helt ny smart funktion som du kan använda för att skapa md-, lx- och xr-filer för CAD-filer snabbt och enkelt. Inget CAD-program behöver vara installerat.<...

  Läs mer
 • Nu släpps Topocad 23!

  Den efterlängtade Topocad 23 är här! Med fokus på användarvänlighet innehåller den nya versionen många spännande nyheter och förbättringar över hela programmet.

  ”Topocad 23 är en mycket bra version. Av de nya funktionerna är mina personliga favoriter all ny funktionalitet i teckenförklaringsverktyget och att man nu enkelt kan få en sektionsvy i ritningen” säger Joakim Svantesson, vd på...

  Läs mer
 • Webbvisning: Se den nya modulen i Chaos desktop!

  Välkommen på webbvisning av Chaos desktops CAD-kontroll!

  Här visar Tommy Axelsten Stjärngren hur du ökar kvalitén på dina leveranser med den nya modulen CAD-kontroll.

  Fredagen den 3 februari kl 09.00-09.45 Boka in dig här

   

   

  Läs mer
 • ProjectWise-modulen i Chaos desktop

  Med Chaos desktop ProjectWise-modul kan du enkelt ladda upp och ner dokument med metadata.

  De funktioner vi visar i filmen:

  Ansluta till ProjectWise Ladda upp/ner dokument med metadata Ladda ner mappstruktur inklusive dokument Använda global konfiguration

  Läs mer