• Teknisk specialist inom mätning

  Utsättare, se hit! Adtollo söker folk med din kompetens.

  Som teknisk specialist stöttar du oss i vårt mål att skapa och förmedla en modern produkt i absolut framkant. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och nyfiken.

  Rollbeskrivning

  Du är länken mellan våra kunder som använder vår programvara och våra utvecklare, för att tillsammans skapa en användarvänlig och smart produkt. I arbetet kommer du att stötta våra kunder med support, hålla i utbildningar och delta i säljsituationer.

  Din profil

  Du har en bakgrund inom mätning exempelvis i infrastrukturobjekt som väg, tunnel eller järnväg, där du jobbat några år med dessa uppgifter. Meriterande är en relevant utbildning, samt att du tidigare arbetat med Topocad.

  Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete med mycket eget ansvar. Som teknisk specialist ingår du i vårt team vars mål är att öka våra kunders kunskap om potentialen i Topocad, samt bidra med viktiga insikter till utvecklingsteamet. Placering är Stockholm.

  Om anställningen

  Anställningsform: Tillsvidare
  Omfattning: Heltid
  Tillträde: Enligt överenskommelse
  Ort: Stockholm

  Ansökan

  Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka din ansökan till ansokningar@adtollo.se

  För frågor, kontakta Joakim Svantesson

  Företagsinformation

  Vi på Adtollo är programvaruleverantörer för samhällsbyggare. Vi hjälper våra kunder med projekt-, ritnings- och dokumenthantering, beräkningsuppdrag inom CAD, mätning, och anläggningsprojektering. Vi är ett familjärt bolag med högt till tak där det är lätt att trivas, det syns på de höga betyg vi får i våra medarbetarundersökningar. Vi sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Ibland åker vi på resor runtom i världen för konferenser och studiebesök, och utöver det har vi ett förmånligt pensionsavtal samt ett generöst friskvårdsbidrag. Adtollo ingår i den börsnoterade koncernen Addnode Group AB.

  Vi hoppas att du vill bli en av oss. Välkommen att skicka in din ansökan!