• Systemutvecklare till Stockholm

  Adtollo söker nu en systemutvecklare med placering i centrala Stockholm. Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete med mycket eget ansvar. Du kommer vara en viktig kugge i verksamheten och arbeta med att utveckla moderna produkter i absolut framkant inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Här blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Vi ger även våra medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling.  

  Rollbeskrivning

  Som systemutvecklare ingår du i vårt utvecklingsteam där arbetsuppgifterna främst består av produktutveckling av våra egna system inom samhällsbyggnad. Du kommer arbeta med design, tidsuppskattning, utveckling och testning. Tillsammans med ditt team ansvarar du för våra tekniska lösningar som innefattar arkitektur, design och teknikval. Ni är experter inom systemutveckling och följer med i den snabba tekniska utveckling som sker.

  Din profil

  Vi söker dig som har erfarenhet ifrån systemutveckling och som brinner för att arbeta med programmering. Du har högskole-/universitetsexamen med systemutveckling som inriktning eller motsvarande, samt kunskaper och erfarenheter i C#.

  Det är ett stort plus om du har erfarenhet av

  HTML5, JavaScript och CSS
  Webbtjänster (Web API, REST)
  Relationsdatabaser (MS SQL)
  Versionshantering (gärna Team Foundation Server)

  Andra tekniker som du kommer i kontakt med hos oss är

  AngularJS/Angular
  MongoDb
  IIS
  Webix

  Personliga förmågor

  Vi tror att en produktiv systemutvecklare jobbar strukturerat och har förmågan att kunna bryta ner en komplex uppgift i mindre hanterbara enheter. Det är också viktigt att du trivs med att samarbeta med andra duktiga kollegor i team, samtidigt som du kan jobba självständigt och ta eget ansvar.

  Då vi jobbar i en bransch som präglas av ständig förändring är det avgörande att vi hela tiden utvecklas och blir bättre på det vi gör. Vi hoppas därför på att du vill fortsätta utvecklas och bidra till vårt förbättringsarbete.

  Om anställningen

  Anställningsform: Tillsvidare
  Omfattning: Heltid
  Tillträde: Enligt överenskommelse
  Ort: Stockholm

  Ansökan

  Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka din ansökan till ansokningar@adtollo.se

  För frågor, kontakta Stefan Andersson

  Företagsinformation

  Vi på Adtollo är programvaruleverantörer för samhällsbyggare. Vi hjälper våra kunder med projekt-, ritnings- och dokumenthantering, beräkningsuppdrag inom CAD, mätning, och anläggningsprojektering. Vi är ett familjärt bolag med högt till tak där det är lätt att trivas, det syns på de höga betyg vi får i våra medarbetarundersökningar. Vi sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Ibland åker vi på resor runtom i världen för konferenser och studiebesök, och utöver det har vi ett förmånligt pensionsavtal samt ett generöst friskvårdsbidrag. Adtollo ingår i den börsnoterade koncernen Addnode Group AB.

  Vi hoppas att du vill bli en av oss. Välkommen att skicka in din ansökan!