• Kundansvarig

  Nu söker vi dig, som vill ha ett varierande och fritt arbete som kundansvarig på Adtollo.

  Adtollo växer stadigt och behöver stärka upp på säljsidan. Som kundansvarig stöttar du oss i målet att sprida och förmedla en modern produkt i absolut framkant. Du är drivande, lösningsorienterad och nyfiken.

  Rollbeskrivning

  Som kundansvarig bygger du egna kontaktytor, genomför kvalificerande säljmöten och driver säljprocessen på egen hand. Du är en viktig representant för Adtollo och kommer att arbeta i vårt säljteam mot både mot entreprenad och till viss del kommun. Att utbilda är också en viktig uppgift samt även att då och då hjälpa till med användarsupport. I rollen förekommer resor.

  Din profil

  Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning samt känner till Topocad. Meriterande är en relevant utbildning.
  Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete med mycket eget ansvar. Placering är Stockholm.

  Om anställningen

  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Ort: Stockholm

  Ansökan

  Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka din ansökan till ansokningar@adtollo.se
  För frågor, kontakta Joakim Svantesson på joakim.svantesson@adtollo.se.

  Företagsinformation

  Vi på Adtollo är programvaruleverantörer för samhällsbyggare. Vi hjälper våra kunder med projekt-, ritnings- och dokumenthantering, beräkningsuppdrag inom CAD, mätning, och anläggningsprojektering. Vi är ett familjärt bolag med högt till tak där det är lätt att trivas, det syns på de höga betyg vi får i våra medarbetarundersökningar. Vi sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Ibland åker vi på resor runtom i världen för konferenser och studiebesök, och utöver det har vi ett förmånligt pensionsavtal samt ett generöst friskvårdsbidrag. Adtollo ingår i den börsnoterade koncernen Addnode Group AB.

  Vi hoppas att du vill bli en av oss. Välkommen att skicka in din ansökan!