• Om Adtollo

  Vi på Adtollo strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av moderna programvaror för dig som arbetar inom samhällsbyggnad.

  > Områden

  Våra system hjälper dig med projekt-, ritnings- och dokumenthantering, samt beräkningsuppdrag inom CAD, mätning och anläggningsprojektering.

  > Utvecklar själva

  Vi utvecklar våra egna system sedan 1993, året då företaget grundades.

  > Kunder

  Bland våra kunder hittar du Trafikverket, Lantmäteriet, NCC, WSP, Metria och många av Sveriges kommuner. Vi skryter gärna med resultaten i våra årliga kundundersökningar. Vi gillar våra kunder och de verkar onekligen gilla oss.
  Läs gärna om våra kunders projekt här.

   

  Våra kärnvärden

  Vår verksamhet bygger på hörnstenarna:

  >Trygghet

  För att bygga en bra relation krävs trygghet och tillit. Vi tror att trygghet och nära support är basen för långsiktiga kundrelationer i en bransch som ständigt utvecklas.

  > Kompetens

  Adtollo är kunskapsföretaget som alltid följer utvecklingen och bevakar nya tekniker och standarder. Vår kompetens tillsammans med kundens expertis blir grunden för vidare systemutveckling.

  > Effektivitet

  Ett effektivt program är roligare att jobba i och frigör tid för användaren. Ett program kan vara omfattande och mångsidigt men samtidigt lätthanterligt och användarvänligt. Vi eftersträvar alltid att göra våra program mer effektiva i alla led.

 • Mer information