• Om Adtollo

  Vi på Adtollo strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av moderna programvaror för dig som arbetar inom samhällsbyggnad.

  Områden

  Våra system hjälper dig med projekt-, ritnings- och dokumenthantering, samt beräkningsuppdrag inom CAD, mätning och anläggningsprojektering.

  Utvecklar själva

  Vi utvecklar våra egna system sedan 1993, året då företaget grundades.

  Kunder

  Bland våra kunder hittar du Trafikverket, Lantmäteriet, NCC, WSP, Metria och många av Sveriges kommuner. Vi skryter gärna med resultaten i våra årliga kundundersökningar. Vi gillar våra kunder och de verkar onekligen gilla oss.
  Läs gärna om våra kunders projekt här.

   

  Våra kärnvärden

  Vår verksamhet bygger på hörnstenarna:

  Trygghet

  För att bygga en bra relation krävs trygghet och tillit. Vi tror att trygghet och nära support är basen för långsiktiga kundrelationer i en bransch som ständigt utvecklas.

  Kompetens

  Adtollo är kunskapsföretaget som alltid följer utvecklingen och bevakar nya tekniker och standarder. Vår kompetens tillsammans med kundens expertis blir grunden för vidare systemutveckling.

  Effektivitet

  Ett effektivt program är roligare att jobba i och frigör tid för användaren. Ett program kan vara omfattande och mångsidigt men samtidigt lätthanterligt och användarvänligt. Vi eftersträvar alltid att göra våra program mer effektiva i alla led.

 • Mer information